Google Search Ads

Η πληρωμή ανά Click (PPC) είναι ένας από τους πιο επικερδείς τρόπους online διαφήμισης με άμεσα αποτελέσματα. Διασφαλίζουμε ότι θα εμφανίζεσαι στα πρώτα αποτελέσματα του Google Search, την στιγμή που οι υποψήφιοι πελάτες θέλουν να αγοράσουν την υπηρεσία σου

Πρέπει να ξεκινήσω Google Ads;

Προφανώς!

Έφτασε η στιγμή να σχεδιάσουμε μία εξατομικευμένη στρατηγική προώθησης στην Google! H Media Nerds έχει μεγάλη εμπειρία στην προώθηση υπηρεσιών μέσω Google Ads σε ένα μεγάλο έυρος επαγγελματικών ειδικοτήτων όπως: το ιατρικό και φαρμακευτικό marketing, τον ξενοδοχειακό τομέα & τα τεχνικά επαγγέλματα.

Οι καμπάνιες που δημιουργούμε στη Media Nerds, προσφέρουν ικανό όγκο νέων πελατών σε νέες επιχειρήσεις χωρίς υπάρχον πελατολόγιο, καθώς και νέο πελατολόγιο σε εδραιωμένες επιχειρήσεις, που επιθυμούν την περαιτέρω ανάπτυξή τους καθώς και τον εκσυγχρονισμό της ψηφιακής τους εικόνας.

Είσαι έτοιμος;

Γιατί να ξεκινήσεις Google Ads;

We love what we do!

icons8-idea-100.png

Pay Per Click

Το Pay Per Click (PPC) είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης & προσφέρει άμεσα αποτελέσματα.

icons8-omnichannel-100.png

Πρώτοι στη Μηχανή Αναζήτησης της Google

Με την διαφήμιση Pay Per Click, διασφαλίζουμε ότι η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται άμεσα στα πρώτα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Google.

icons8-solve-100.png

Desktop, Laptop & Tablet

Οι διαφημίσεις προβάλλονται σε όλες τις πιθανές συσκευές που χρησιμοποιούν οι χρήστες, για να αναζητήσουν τις υπηρεσίες σας.

Σε τι ωφελούν την επιχείρησή σου τα Search Ads;

  • Αυξημένη Αναγνωσιμότητα της επιχείρησής ή του ιατρείου σου με Μακροπρόθεσμα Στρατηγικά Οφέλη
  • Πολλαπλάσιο Ποιοτικό Traffic στο website σου αλλά και στο φυσικό χώρο της επιχείρησής σου
  • Πολλαπλάσιες Τηλεφωνικές Κλήσεις & Συμπληρωμένες Φόρμες Επικοινωνίας από πελάτες που αναζητούν ενεργά τις υπηρεσίες σου τη δεδομένη χρονική στιγμή

Η ομάδα της Media Nerds διαθέτει τεράστια εμπειρία στη διαχείριση Search καμπανιών για μερικά από τα πιο γνωστά Βrands και Ιατρεία στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση της προωθητικής ενέργειας για όλους τους πελάτες μας.

Αν ψάχνεις έναν αξιόπιστο & συνεπή συνεργάτη, που φέρνει πραγματικά & άμεσα αποτελέσματα για μακροχρόνια συνεργασία, τότε επικοινώνησε μαζί μας!

Άριστη
Με βάση 13 κριτικές
Παύλος Κατσιγιώργης
Παύλος Κατσιγιώργης
13/03/2023
Εξαιρετικός digital marketeer με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Ξεχωρίζει όχι μόνο από τεχνικής άποψης αλλά και για το πως επικοινωνεί και βοηθά το πελάτη να καταλάβει τη δουλειά του στο ψηφιακό στίβο εργασίας, το digital marketing που του ταιριάζει και τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει αρχικά αλλά και μακρόπνοα.
George Perakis
George Perakis
09/03/2023
Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος με την εμπειρία μου στη συνεργασία με την Media Nerds. Καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας, έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες, γνώστες και αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Αφιέρωσαν χρόνο για να κατανοήσουν τους επιχειρηματικούς μου στόχους καθώς και τους marketing στόχους και ανέπτυξαν μια προσαρμοσμένη στρατηγική που με βοήθησε να προσεγγίσω το κοινό μου και να τους πετύχω. Η τεχνογνωσία τους στο ψηφιακό marketing είναι πραγματικά εντυπωσιακή και έδειξαν βαθιά κατανόηση των τελευταίων τάσεων και τεχνολογιών. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η δημιουργική τους προσέγγιση για την ανάπτυξη καμπανιών που ξεχώρισαν από τον ανταγωνισμό και είχαν απήχηση στο κοινό μου. Η επικοινωνία ήταν εξαιρετική καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας και η ομάδα ήταν πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις μου και να παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την απόδοση της καμπάνιας. Εκτίμησα ιδιαίτερα τη διαφάνεια και την προθυμία τους να προσαρμόσουν on the fly τη στρατηγική όπως απαιτείται για να εξασφαλίσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Συνολικά, προτείνω ανεπιφύλακτα το Media Nerds σε κάθε επιχείρηση που θέλει να βελτιώσει την παρουσία της στο διαδίκτυο και να αυξήσει την απήχησή της. Είναι πραγματικά οι ειδικοί στο ψηφιακό μάρκετινγκ και είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία τους.
mike dim
mike dim
04/03/2023
Εξαιρετική καθοδήγηση & άμεσα αποτελέσματα!
Πέτρος Παναγόπουλος
Πέτρος Παναγόπουλος
13/02/2023
Η Media Nerds μας έφερε πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με 2 διαφορετικά agencies που είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Είναι σε όλα άψογοι!
Ελευθερία Ανδριανοπούλου
Ελευθερία Ανδριανοπούλου
12/02/2023
Το καλύτερο agency για google ads στην Αθήνα
filio triantafillidou
filio triantafillidou
12/10/2022
Με τη Media Nerds συνεργαζόμαστε συστηματικά τα τελευταία 4 χρόνια για την προώθηση της Villa Als Marmarei στην Κέα! Μας έχουν βοηθήσει να αυξήσουμε σημαντικά τις κρατήσεις μας στις βίλες μας, με έξυπνα στημένες καμπάνιες αλλά και να αυξήσουμε θεαματικά το κοινό και την επίδραση μας στο Facebook και στο Instagram. Γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους και είναι συνεπείς σε όλα!

Χρειάζεστε Διαφήμιση στο Google Search; Eπικοινωνήστε Μαζί Μας!