Τo Όραμα μας.

Το όραμα της Media Nerds είναι να πολλαπλασιάσει την προβολή και το πελατολόγιο επιχειρήσεων και ιατρείων, που προσφέρουν υπεύθυνα ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες τους, με σεβασμό στο περιβάλλον & το κοινωνικό σύνολο. 

Στόχος μας είναι να  βοηθήσουμε τον κόσμο να γίνει ένα βιώσιμο, ασφαλές και ευχάριστο μέρος για όλους, με το βλέμμα στραμμένο στον κόσμο που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Γιατί να επιλέξετε τη Μedia Nerds

Γνωρίζουμε πλήρως τις δυνατότητες που μας παρέχει κάθε διαφημιστική πλατφόρμα και είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε εξατομικευμένη 360° Digital Στρατηγική για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Έτσι, πετυχαίνουμε τους στόχους του πελάτη μας με το μικρότερο δυνατό διαφημιστικό κόστος, εξοικονομώντας σημαντικά διαφημιστικά κεφάλαια.

Καθορίζουμε από κοινού με τον πελάτη τον διαφημιστικό στόχο και κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε.

Κρατάμε τον λόγο μας. Παραδίδουμε το εκάστοτε project στον χρόνο που έχουμε δεσμευτεί, εφόσον έχει περάσει επιτυχώς όλους τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους της Media Nerds.

Λέμε πάντα την αλήθεια. Το ίδιο περιμένουμε και από τους πελάτες μας. Όταν αναλύουμε τις πτυχές ενός μελλοντικού project, δεν υποσχόμαστε ποτέ αποτελέσματα που δεν είμαστε 100% σίγουροι ότι είναι επιτεύξιμοι. Όταν αναλύουμε τα αποτελέσματα μιας καμπάνιας, δίνουμε πάντα στον πελάτη την πραγματική εικόνα.

Πιστεύουμε ότι «η λεπτομέρεια κάνει τον πρωταθλητή». Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, καθώς πιστεύουμε στο νόμο του Μέρφι: «Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά θα πάει».

Διαχειριζόμαστε το project του κάθε πελάτη ξεχωριστά, με την ίδια αίσθηση ευθύνης που επιδεικνύουμε, όταν υλοποιούμε καμπάνιες που αφορούν τη Media Nerds και υλοποιούνται με δικό μας διαφημιστικό κεφάλαιο.

Σεβόμαστε απόλυτα την επένδυση του κάθε πελάτη μας, ανεξαρτήτως του ύψους της επένδυσης και εξαντλούμε τεχνικά όλες τις δυνατότητες, ώστε να είμαστε σίγουροι πώς σε όλα τα projects που αναλαμβάνουμε, έχουμε κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να πετύχουν ή να ξεπεράσουν τον αρχικό στόχο τους.

Οι Υπηρεσίες μας

Σύμβουλοι Digital Marketing

Είμαστε σε θέση να προτείνουμε Εξατομικευμένη Στρατηγική για κάθε επιχείρηση είτε αφορά τον τομέα των Google Ads (Search ή Display καμπάνιες, Performance Max κ.α.) είτε τον τομέα της προώθησης στα Social Media (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok κ.α.). Με τις ολοκληρωμένες τεχνικές μας γνώσεις, αυξάνουμε καθοριστικά τις πιθανότητες επιτυχίας του εκάστοτε project που αναλαμβάνουμε, με τη μικρότερη δυνατή διαφημιστική Επένδυση.

Επικοινώνησε με τη Μedia Nerds

Διαθέτουμε άριστες τεχνικές γνώσεις που μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε επιτυχημένες στρατηγικές, ακόμα και στις περιπτώσεις που ένας στόχος, αρχικά, μοιάζει σχεδόν ανέφικτος. Επίσης, αναλύουμε καθημερινά τις νέες τάσεις της Ψηφιακής Προώθησης, ώστε να εφαρμόζουμε πρώτοι τις νέες δυνατότητες που προσφέρει ο συνεχώς εξελισσόμενος χώρος του Digital Marketing

Xρειάζεστε Βοήθεια; Eπικοινωνήστε Μαζί Μας!