Κατασκευή Ιστοσελίδας

Μία σύγχρονη επικαιροποιημένη ιστοσελίδα, μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. 

Αυξάνει τις μετατροπές απλών θεατών της ιστοσελίδας σε πραγματικές πωλήσεις και αυξημένα έσοδα για την επιχείρηση.                                                

‘Ενα σύγχρονο website

Τα χαρακτηριστικά μιας Σύγχρονης Ιστοσελίδας

Ένας ιστότοπος πρέπει να διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα του εξασφαλίσουν κορυφαία λειτουργικότητα, χρηστικότητα και υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αυτά περιλαμβάνουν σχεδιασμό φιλικό προς το SEO για ανάγνωση από τις μηχανές αναζήτησης και Blog με εταιρικά νέα ή αναρτήσεις σε ιστολόγια, που μπορούν να κοινοποιηθούν μέσω Social Media όπως το Facebook.

Όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές κατασκευής πλαισιώνονται μέσα σε αυτό το πακέτο παρουσίασης, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας διαδικτυακή παρουσία αποτελεσματικά χωρίς προβλήματα και κρυφές χρεώσεις!

Tι περιλαμβάνει η Κατασκευή Ιστοσελίδας;

We love what we do.

icons8-iphone-x-100.png

Mobile call

Παρέχεται η δυνατότητα για απευθείας κλήση στην Mobile έκδοση της ιστοσελίδας

services6

Contact form

Περιλαμβάνεται η συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας από τους υποψήφιους ή υφιστάμενους πελάτες

services7

Directions

Δημιουργία Google Maps, ώστε να μπορούν οι χρήστες να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στις πιο σημαντικές πληροφορίες της επιχείρησής σας, όπως το ώράριο λειτουργίας & η διεύθυνση της επιχείρησής σας

icons8-omnichannel-100.png

Social media connection

Δυνατότητα για απευθείας εγγραφή στα Social Media της επιχείρησης μέσα από την ιστοσελίδα σας

services2

YouTube

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κανάλι στο YouTube, για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να παρουσιάσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας μέσα από την ιστοσελίδα σας

icons8-solve-100.png

Subscribe

Παρέχεται η δυνατότητα σχεδιασμού και προγραμματισμού της αποστολής ενημερωτικού δελτίου (Νewsletter), που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τους πελάτες σας πιο αποτελεσματικά.

Media Nerds για Kατασκευή Ιστοσελίδας;

Η ομάδα μας διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες με περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων παρουσίασης. Έχουμε σχεδιάσει μοναδικές ιστοσελίδες, που ακολουθούν τα πιο σύγχρονα ποιοτικά χαρακτηριστικά και εργαλεία που απαιτούνται, ώστε να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και να φέρνουν πραγματικούς πελάτες στην επιχείρηση, ειδικά όταν ενισχυθούν με τα βέλτιστα εργαλεία που διαθέτει σήμερα το Digital Marketing.

 Αν ψάχνετε έναν αξιόπιστο & συνεπή συνεργάτη, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρειάζεστε υποστήριξη για κατασκευή ιστοσελίδας; Eπικοινωνήστε Μαζί Μας!