Διαφήμιση για Συνεργείο Αυτοκινήτων

Στη σύγχρονη εποχή οι χρήστες αναζητούν και συγκρίνουν συνεργεία αυτοκινήτων online και η σύσταση (word of mouth) σταδιακά περιορίζεται. Σε αυτό το πλαίσιο, η κατάλληλη και εξατομικευμένη στρατηγική digital marketing καθίσταται αναγκαία για την βιωσιμότητα και την διάκρισή σας.

Διαφήμιση για Μηχανικό Αυτοκινήτων

Διαφήμιση Συνεργείου Αυτοκινήτων με συγκερκιμένο digital plan για κάθε εξειδίκευση!

Εφόσον εξειδικεύεστε σε συγκεκριμένους τομείς του επαγγέλματος του μηχανικού αυτοκινήτων, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε το κατάλληλο εξατομικευμένο πλάνο προβολής του συνεργείου σας με στόχο την ενίσχυση του κύρους σας αλλά και την άμεση απόκτηση του νέου πελατολογίου που θέλετε να αποκτήσετε!

  • Σχεδίαση σύγχρονης Responsive ιστοσελίδας κατάλληλης για όλες τις συσκευές
  • Αναλυτικό Media Plan & καθορισμός Στόχων
  • Καινοτόμες ιδέες που προσφέρουν τους κατάλληλους νέους πελάτες στο γραφείο σας

Γιατί να ξεκινήσεις Google Ads;

We love what we do!

icons8-idea-100.png

Pay Per Click

Το Pay Per Click (PPC) είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης & προσφέρει άμεσα αποτελέσματα.

icons8-omnichannel-100.png

Πρώτοι στη Μηχανή Αναζήτησης της Google

Με την διαφήμιση Pay Per Click, διασφαλίζουμε ότι η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται άμεσα στα πρώτα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Google.

icons8-solve-100.png

Desktop, Laptop & Tablet

Οι διαφημίσεις προβάλλονται σε όλες τις πιθανές συσκευές που χρησιμοποιούν οι χρήστες, για να αναζητήσουν τις υπηρεσίες σας.

Online εργαλεία του Μάρκετινγκ για Συνεργείο Αυτοκινήτων που παρουσιάζουν στο ευρύ κοινό την εξειδίκευση και την εμπειρία σου:

  • Δημιουργία σύγχρονης ιστοσελίδας ή βελτιστοποίηση της υφιστάμενης
  • Ανέβασμα στην οργανική αναζήτηση (SEO).
  • Google AdWords 
  • Στοχευμένα Facebook Αds & στο Ιnstagram Ads
  • Διαφήμιση σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες με σχετικό περιεχόμενο
Άριστη
Με βάση 13 κριτικές
Παύλος Κατσιγιώργης
Παύλος Κατσιγιώργης
13/03/2023
Εξαιρετικός digital marketeer με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Ξεχωρίζει όχι μόνο από τεχνικής άποψης αλλά και για το πως επικοινωνεί και βοηθά το πελάτη να καταλάβει τη δουλειά του στο ψηφιακό στίβο εργασίας, το digital marketing που του ταιριάζει και τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει αρχικά αλλά και μακρόπνοα.
George Perakis
George Perakis
09/03/2023
Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος με την εμπειρία μου στη συνεργασία με την Media Nerds. Καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας, έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες, γνώστες και αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Αφιέρωσαν χρόνο για να κατανοήσουν τους επιχειρηματικούς μου στόχους καθώς και τους marketing στόχους και ανέπτυξαν μια προσαρμοσμένη στρατηγική που με βοήθησε να προσεγγίσω το κοινό μου και να τους πετύχω. Η τεχνογνωσία τους στο ψηφιακό marketing είναι πραγματικά εντυπωσιακή και έδειξαν βαθιά κατανόηση των τελευταίων τάσεων και τεχνολογιών. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η δημιουργική τους προσέγγιση για την ανάπτυξη καμπανιών που ξεχώρισαν από τον ανταγωνισμό και είχαν απήχηση στο κοινό μου. Η επικοινωνία ήταν εξαιρετική καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας και η ομάδα ήταν πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις μου και να παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την απόδοση της καμπάνιας. Εκτίμησα ιδιαίτερα τη διαφάνεια και την προθυμία τους να προσαρμόσουν on the fly τη στρατηγική όπως απαιτείται για να εξασφαλίσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Συνολικά, προτείνω ανεπιφύλακτα το Media Nerds σε κάθε επιχείρηση που θέλει να βελτιώσει την παρουσία της στο διαδίκτυο και να αυξήσει την απήχησή της. Είναι πραγματικά οι ειδικοί στο ψηφιακό μάρκετινγκ και είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία τους.
mike dim
mike dim
04/03/2023
Εξαιρετική καθοδήγηση & άμεσα αποτελέσματα!
Πέτρος Παναγόπουλος
Πέτρος Παναγόπουλος
13/02/2023
Η Media Nerds μας έφερε πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με 2 διαφορετικά agencies που είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Είναι σε όλα άψογοι!
Ελευθερία Ανδριανοπούλου
Ελευθερία Ανδριανοπούλου
12/02/2023
Το καλύτερο agency για google ads στην Αθήνα
filio triantafillidou
filio triantafillidou
12/10/2022
Με τη Media Nerds συνεργαζόμαστε συστηματικά τα τελευταία 4 χρόνια για την προώθηση της Villa Als Marmarei στην Κέα! Μας έχουν βοηθήσει να αυξήσουμε σημαντικά τις κρατήσεις μας στις βίλες μας, με έξυπνα στημένες καμπάνιες αλλά και να αυξήσουμε θεαματικά το κοινό και την επίδραση μας στο Facebook και στο Instagram. Γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους και είναι συνεπείς σε όλα!

Χρειάζεστε Διαφήμιση για το Συνεργείο Αυτοκινήτων σας; Eπικοινωνήστε Μαζί Μας!