Θέλετε να απογειώσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η Media Nerds, το digital marketing agency με έδρα στην καρδιά της Αθήνας, αποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών που συνδυάζει την δημιουργικότητα & την καινοτομία με την πολύχρονη εμπειρία & τη βαθιά γνώση του Digital Marketing.

Στείλτε μας μήνυμα!

We Love What We Do!

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη, που έχουν διαχειριστεί με απόλυτη επιτυχία μεγάλα projects, μερικών από τις πιο ισχυρές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, καθώς και Projects που αφορούν πολυεθνικές εταιρείες με υψηλά διαφημιστικά κεφάλαια.  

Επίσης, έχουμε αναλάβει δεκάδες νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις & ιατρεία που θέλουν να καθιερωθούν στη συνείδηση του κοινού-στόχου τους, καθώς και εδραιωμένες επιχειρήσεις με διαχρονική παρουσία στην αγορά, που θέλουν να αναπτυχθούν πέρα από τα όρια του παραδοσιακού τους πελατολογίου και της φυσικής ροής ανανέωσής του.

Γνωρίζουμε άριστα το αντικείμενο μας, χωρίς να χάνουμε την όρεξη μας για καθημερινή ανάπτυξη των γνώσεών μας και διατηρούμε το πάθος μας για τον σχεδιασμό στρατηγικών που επιτυγχάνουν στόχους, που πολλές φορές, σε πρώτη φάση, μοιάζουν αδύνατοι.

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ - 165401603000